Preloader

Dilekleriniz Gerçek Olur!

Yıllar önce 112 de bir acil nöbetindeyim. Öğle saatlerinde vaka anonsu ile ambulansla çıkış yapıp bir hastaya ulaşıyoruz.Hasta genç bir kadın; Ailesi çok endişeli bir şekilde durumunu bize açıklıyor kızlarının. ‘’Görüntüler görüyor’’

Evet hasta da bizim görmediğimiz birşeylere korku dolu tepkiler vermekte o anda. Görevli olarak yapabileceğimiz en iyi şey hastayı en yakın hastaneye nakletmek.

Hastayla beraber ambulans arka kabinine biniyoruz. Yol boyunca yine görünmeyen bişeylere tepkiler veriyor hastamız. Elbette ki tıbbi anlamda bir teşhisi olacak hastanede ve gerekli tıbbi tedavi başlatılacak. Ancak tıp Kur’an da da adı geçen  enerji varlıkları kabul etmediği için, hastanın tüm bu deneyimini halüsünasyon olarak değerlendirecek. Bir sağlık çalışanı olarak tıbbın yeterli olduğu kadar yeterli olamadığı çok şeye de yakınen tanık olduğum durumlardan biri.

Ben yol boyunca ona yürekten yardımcı olabilmek niyetiyle, sevgi ile elini tutuyorum ve dua okuyorum. O aşamada bu eylemimin yeterli gelmediğini bilsem de elimden gelen bu. Ancak o an yürekten dilediğim bir şey var! ‘’ Allah’ım yok mu bu durumun bir çaresi, modern bir çözüm yöntemi? Bilmek isterdim!’’ Evet aklımdan bunu geçiriyorum.

Çok değil 3-4 yıl sonra tanışıyorum Modern Enerji Çalışmaları ile; Uzmanlaşıyorum, hatta eğitmen bile oluyorum. 

Ve çalışılmış bir çok vakadan izin aldığım bir deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. 

Telefonun ucunda endişeli bir anne. 13 yaşındaki kızının kendilerinin görmediği bir şeyle başının dertte olduğunu, çaresiz hissettiklerini, bu konuda çalışma yapıp yapamayacağımızı merak ettiklerini söylüyor. 

‘’Evet konu uzmanlık konularımızdan, modern enerji çalışmaları blokajları açmakta etkili, enerji bedeni iyileştiğinde tablo dönüşür, her kişinin yolculuğu kendine hastır. Çalışmaya başlamak ve süreci beraber deneyimlemek gerekir……..’’

Sözlerimizden sonra, ilk randevu tarihimizi oluşturup, buluşuyoruz. 

Danışanım; çalışmamızdan 5-6 ay öncesinde arkadaşları ile gündüz saati bahçede otururken, yabancı kapşonlu bir çocuğun geçtiğini görüyor. Arkadaşlarına bu çocuk kim diye sorduğunda, çocuğu ondan başka kimsenin görmediğini anlıyor. Sonrasında o gördüğü kapşonlu çocuk onu her yerde takip ediyor, okulda, odasında… Durum başedemeyeceği bir tabloya ulaşıyor, hayatı kabusa dönüyor. 

Anlattığı tabloda bahsettiği kişi alanında enerjisel anlamda tamamen gerçek. Ancak sadece enerji. Bu alana ait olmayan, frekansı düşük, bu nedenle sorun çıkartan bir enerji. 

Bir uzman olarak ben böyle bir tabloda varlığın kabulü ile, sadece enerji olduğunu bilip, enerji akışının gelişimi ve sağlıklı hale getirilmesi için uygulama yaparım. Sonrasında iyileşme başlar, danışan özgürleşir, varlık form değiştirir, tekamül eder ve ışık olup ait olduğu yere gider. Bu danışan ile varlığın arasındaki enerji akışının +10 olduğu aşamadır.

Genç danışanım ile ilk seansımızda enerji varlık ait olduğu yere gitti. Ama bu problemi neden yaşadığının sebeplerini anlamak için bir hafta sonrasında tekrar buluştuk. 

Haftasının nasıl geçtiğini sorduğumda ‘’garip’’ dedi danışanım. ‘’Garip’’ in anlamını sorduğumda ise ‘’kötü’’ dedi. Çünkü danışanım hayatını kabusa çeviren enerjisel duruma onun tanımı ile alışmıştı. İkinci çalışmada ilk olarak bu durumu iyileştirdik. Çünkü çoğu kişi alışmış oldukları problemlerini bırakmak için çalışma yapmaya bile başlamazlar ya da iyileşme aşamasında tekrar eskiye döndürürler. Herkeste böyle olmasa bile çok kez çok vakada danışanlarımda denk geldiğim bir durum bu.  

3. seansımızda danışanımın neden bu sorunu yaşadığının sebeplerini saptadık ve enerji bedenindeki kaynağını iyileştirdik. 

Çok şükür ki problem tamamen ortadan kalktı. Vakayı çalışalı yaklaşık 2 yıl oldu ve şuan danışanım mutlu ve özgür! 

Ben de mutluyum; görünmeyen boyutta sorun yaşayan insanlara yardımcı olabildiğim için. 

Dileğim gerçek oldu! 

Sadece bu başlıkta değil, problem olarak deneyimlediğimiz her tablonun enerjisel olarak da değerlendirilmesini önemle tavsiye ederim. Hatırlayın lütfen; Sorun enerji azlığıdır!

Enerji bedenimiz iyileştiğinde zihinsel, ruhsal ve fiziksel iyileşmeler gerçekleşir!

Bu danışanım ile 3 seansta sonuçlanan çalışma, bir başkasında farklılıklar gösterecektir. Her kişinin enerji bedeni kendine hastır. 

Not: Bu çalışma Modern Enerji Teknikleri ve Aynur Apaydın enerjisi ile gerçekleşmiştir. Bu çalışmanın tamamen benzerini başka bir çalışmada bulmanız imkansız. Her çalışma sanat eseri gibidir, uzmanın enerjisi ve bilgisinin sentezi sonucu oluşur.  

 

 

15.11.2018




YORUMLAR

Yorum yapabilmeniz için üye olmalısınız.
Eğer üye iseniz üyelik girişi yapmak için tıklayın.
Yeni üye olmak için lütfen tıklayın.

Henüz yorum yapılmamış.

E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-mail adresinizi yazınız...